Dünyanın en saygın finans kuruluşlarından CFA Institute tarafından düzenlenen ve CFA Istanbul Society’nin ev sahipliğini yaptığı 10. CFA Investment Research Challenge Türkiye yarışması 2018 yılı birincisi Galatasaray Üniversitesi oldu. İşletme Bölümü öğrencilerinden Tuna Abay, Muhammet Sergen Akarsu ve Bilal Uslu ile İktisat Bölümü öğrencisi Ali Haşimbegoviç’ten oluşan ekip, Fakülte Danışmanı Prof. Dr. Ömür Süer Baklacı ve Endüstri Mentoru Sercan Uzun’un katkılarıyla yarışmaya hazırlanarak birinciliği elde etme başarısını gösterdi. Öğrencilerimizden oluşan ekip, 4-5 Nisan’da Dublin’de düzenlenecek olan ve Avrupa, Ortadoğu, Afrika bölgelerinde yer alan ülkelerin birincilerinin katılacağı EMEA finalinde Türkiye’yi temsil edecek.

IRC