Galatasaray Üniversitesi Girişimcilik ve Yenilikçilik Merkezi'nin (GSUINNOVE) tanıtım toplantısında, girişimci mezunlarımız ile öğrencilerimiz bir araya geldi. Merkez Müdürü Doç. Dr. Özlem Durmaz İncel'in merkezle ilgili kısa tanıtımından sonra, GSÜ İletişim Fakültesi mezunu Fırat İşbecer girişimcilik ve melek yatırımcılık ile ilgili deneyimlerini aktardı. Merkez Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu'nun moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde ise GSÜ mezunları Mesut Keskin (Bilgisayar Mühendisliği), Cem Buğra (Endüstri Mühendisliği), Eda Günay (İletişim), Oğuzhan Başeğmez (İşletme), Didem Bakır (İşletme) ve Fırat İşbecer (İletişim) öğrencilerimize girişimcilikle ilgili tavsiyelerde bulundular. Son olarak GSÜ Girişimcilik Kulübünün GSUINNOVE desteğiyle organize ettiği Yeni Girişim Yarışmasının tanıtımı yapıldı.

GSUINNOVE-Duyuru